Sobre nosaltres

jutta-y-andraina_800-x-450_pleased-to-meet-you_by-desconnect

L’idea

… de DESconnect neix el 2012 com a contrapartida a l’oferta existent de lloguer de vacances destinada a un turisme majoritari. Amb l’anunci de la primera casa en l‘àrea del Penedès, ja van arribar peticions d’Estònia, Irlanda i fins i tot dels EUA. I això que es tractava d’una casa amb les seves peculiaritats i que convencia més aviat per la seva situació, envoltada de camps de vinya i oliveres, que per la seva qualitat. Precisament els hostes esmentaven sovint la seva normalitat com un punt a destacar i la facilitat per obtenir resposta a les seves dubtes,  després de les dificultats per trobar un lloc autèntic.

És més, quan arribaven solien mostrar més interès pels propietaris que per certs detalls de la casa o les facilitats de la zona.

Després d’aquest primer èxit, cada vegada més propietaris demanaven ajuda a la promoció de les seves cases al mercat internacional. Però per a mi, cada casa mereix una atenció individual. No volia construir només un altre web de lloguer de vacances amb una infinitat d’anuncis …

Així que el projecte va créixer i per sort, Andraina va aparèixer 🙂

Vam tenir el mateix enfocament: Vam voler conèixer a tots i cada establiment de primera mà i fer la nostra selecció. Ens preguntem una pregunta clau:

De veritat recomanaria aquest lloc a amics i familiars?

Per estar segurs de la nostra resposta, vam decidir passar almenys una nit al lloc. Amb la nostra estratègia clara, hem establert criteris específics per a la selecció de les nostres propietats de lloguer per a garantir que tots i cada casa compleix amb ells.

A mesura que ens van donar a conèixer més i més cases de vacances, ens vam quedar agradablement sorpresos per trobar propietaris que veuen el seu establiment, no només com un negoci sinó com un projecte de tota la vida, qui fins i tot havien invertit en fonts d’energia renovables i la innovació ecològica. Aquests eren exactament el tipus de propietats que volíem donar visibilitat i promoure!

La nostra missió

Proporcionar allotjaments amb encant i experiències pels viatgers slow i families.
Proporcionar coneixements i les reserves als amos de la propietat expert.

El nom DESconnect és un joc de paraules per a la connexió del nostre país d’origen “D” de Deutschland (Alemanya), ES per Espanya i “desconnectar” en català.

last_logo_desconnect

T’oferim alguna cosa més que un lloguer de vacances o allotjament verd. Ens sentim ambaixadors entre:

  • Hostes i propietaris
  • Expectatives del viatger i promovedors d’un turisme sostenible
  • Cultures d’altres països i l’autòctona
  • Conceptes tradicionals de viatjar i idees innovadores de l’ecoturisme.

Creiem en que el descobriment verdadero és moure i tractar un lloc com si fossis un local, respectant les envoltants naturals i pensant en la sostenibilitat.

En l’actualitat només operem a Barcelona i Catalunya, però tenim plans per estendre el nostre projecte en altres regions d’Espanya.

L’equip

jutta-huebener_300-x-300_by-greg-goodwin_-desconnect

Jutta Hübener, fundadora de DESconnect

Les meves ànsies de viatjar em van portar de Colonia/Bonn a Barcelona el 2004. En realitat, encara avui no sé si prefereixo viure a la muntanya o al mar. M’agrada fer senderisme, rutes en bicicleta i nedar al mar. I tot això es pot fer perfectament des de Barcelona. Aquí em sento com a casa. Soc una verdadera photoholic que va sempre amb la càmera a sobre. El meu lema és:

Keep calm and travel slow – with your eyes and senses wide open.

LinkedIn   Xing

Andraina Rockstroh,

Des de sempre m’ha encantat viatjar amb motxil·la. He arribat a molts pobles insòlits del món, i sovint he intentat fer-me entendre amb mans i peus, per la diversió d’alguns dels seus habitants.

Ara visc a Catalunya i sóc mare de dos nens. La meva manera de viatjar ha canviat bastant (i el meu equipatge també!), però el que no ha canviat son les ganes de descobrir coses noves. Els llocs on fem vacances ara els busco amb els ulls dels nens. Em fixo en els detalls, les petites coses… I molt sovint he descobert que, allà on els nens estan feliços i tranquils, jo també ho estic! El meu lema:

Viatge a llocs desconeguts i troba alguna cosa nova dins de tu!

andraina-rockstroh_marketing-expert-for-traveling-with-the-family_desconnect

Web

Albert Sauque, Dimoteca

Traducció

  • Céline Forestier (francès)
  • Jennie Magill (anglès)
  • Kàtia Pago (català)
  • Paula Juncal (castellà)

Moltes gràcies a molts dels propietaris qui em vam fer un cop de mà per revisar la versió catalana i/o castellana de la descripció de la seva casa. I un agraïment especial als nostres amics qui ens van ajudar amb una o altra traducció. Merci pel vostre suport!

Fotografia

La major part de fotos són meves (Jutta), però n’hi ha algunes de propietaris, amics i família. Vull agrair especialment al fotògraf

  • Greg Goodwin (LinK)

per la sessió de fotos al Montjuïc.

Vídeo

Gràcies a Pippo pel magnífic vídeo d’introducció a la home.

Disseny Gràfic i Logo

Claudia Renierkens, renierkens kommunikations-design

Icons designed by Luigi Console Font generated by flaticon.com. Under CC: Luigi Console

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Fer un comentari

Write a Reply or Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.